6 Aralık 2009 Pazar

Pamukoğlu: Öcalan'a bir metrekare yeter


Yeri mi dar? 1 metrekare yeter ona

Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, yeni hücresi ülkede gerginliğe neden olan terör örgütü PKK’nın elebaşı Abdullah Öcalan için “Yeri mi dar? 1 metrekare yeter ona” dedi.

İDAM YOK DAHA İYİ AÇILIM MI OLUR
Osman Pamukoğlu, Hatay’daki İskenderun Şehit ve Gazi Aileleri Derneği’ni ziyaret ederek yönetimin sorunlarını dinledi. Dernek Başkanı Fevzi Mercanoğlu, Abdullah Öcalan'ın idam edilmesi gerektiğini, hiçbir iktidarın bunu başaramadığını belirtti. Mercanoğlu, “Türkiye’de idam olacak. Amerika’da Avrupa’da idam var da bizde neden yok. Bundan daha iyi açılım mı olur?” dedi.

KEL ASMANIN MİSKİN KORUĞU YÜZ VERİRSİN TEPENE ÇIKAR
Osman Pamukoğlu, bu konunun Şehit ve Gazi Aileleri Dernekleri’nin sorunu olmadığını, konunun iki maddelik kanun ile kökten çözümlenebileceğini savundu. Daha sonra İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Basın Merkezi’ni ziyaret eden Osman Pamukoğlu, Türkiye’de gerginliğe yol açan Abdullah Öcalan’ın yeni hücresiyle ilgili soruları ise, “Yeri mi dar? Ben olsam daha da daraltırım. 1 metrekare yeter ona. Anadolu’da bir söz var, ‘Kel asmanın miskin koruğu, yüz verirsen tepene çıkar’. İşte Türkiye’nin durumu budur” diye cevapladı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder