7 Aralık 2009 Pazartesi

Alişan hangi şarkıcıyı ölümle tehdit etti?


Alişan ve adamları ünlü bir şarkıcıyı Akmerkez'de ölümle tehdit ederken kameralara yakalandı!
Arto, Alişan "beni ölümle tehdit etti" deyip savcılığa başvurdu. Türkücü Alişan'ın 4 adamı ile birlikte gelerek kendisini ölümle tehdit ettiğini iddia eden Arto avukatı aracılığı ile savcılığa şikayette bulundu.

Arto avukatı ile yaptığı başvuru dilekçesinde Akmerkez'de bir kafede oturduğu sırada Alişan'ın 4 adamı ile birlikte yanına geldiğini ve hakaretler savurarak kendisini ölümle tehdit ettiğini öne sürdü.

Arto'nun avukatı Makbule Bozdoğan suç duyurusu dilekçesini geçtiğimiz günlerde savcılığa sundu. Avukat Bozdoğan müvekkilinin 16 kasım günü Akmerkez'de bir kafede dinlenirken Türkücü Alişan'ın 4 adamı ile birlikte yanına gelerek "Bir televizyon kanalında konuşmuşsun dikkat et..." dediğini iddia etti.

Yumruğunu Arto'nun boğazına dayadı iddiası

Küfürler yağdıran Alişan'ın yumruğunu Arto'nun ağzına dayayarak ölümle tehdit ettiğini yanındaki adamları da göstererek "Bundan sonra kendine dikkat et" öne sürülen dilekçede tanık anlatımları ve kamera kayıtları da delil olarak gösterildi. Dilekçede Alişan hakkında şartlı tehdit ve hakaret davası açılması talep edildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder