12 Ocak 2010 Salı

Eşi gibi intihar edecekti ama!


Eşi bir ay önce intihar etmişti. Onun intiharından adamı sorumlu tuttular. O da çareyi balkona çıkmakta buldu.
Antalya'da eşinin geçen ay intiharından kendisini sorumlu tutulunca 38 yaşındaki Alptekin Akkaya, tüfekle yaşamına son vermek istedi.

Olay, Altındağ Mahallesi Teomanpaşa Caddesi'nde meydana geldi. Geçen 3 Aralık'ta şoför Alptekin Akkaya'nın resmi nikahsız eşi 32 yaşındaki Ebru Sucuoğlu, balkondan atlayarak yaşamına son verdi. Kadının, ‘şiddetli geçimsizlik' nedeniyle intihar ettiği ileri sürülürken bugün Özağır Apartmanı'nın 5'nci katındaki evinin balkonuna çıkan Akkaya, atlamak istedi. Boynunda ölen eşinin fotoğrafı ve elinde tüfekle ölmek istediğini bağıran Akkaya, Ebru Sucuoğlu'nun yolun karşısındaki apartmanda oturan ailesine sesini duyurmaya çalıştı. Akkaya, “Ebru, benim her şeyimdi. Onu çok seviyordum. Canına kıymasından hep beni sorumlu tuttunuz. Şimdi de ben kendi canıma kıyacağım. O zaman da bakalım kimi sorumlu tutacaksınız?” diyerek intihar edeceğini söyledi.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine gelen polisler, Akkaya'yı ikna etmek için üst kattaki daireye ve çatıya çıktı ve Teomanpaşa Caddesi'ni araç trafiğine kapattı. Polislerin yaklaşık 20 dakikalık ikna çabası sonuç verdi. Alptekin Akkaya, Bahçelievler Polis Merkezi'ne götürüldü.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder