12 Ocak 2010 Salı

"Azgın tekeleri" kandıran genç kadın


Magazin deyimiyle yaptığı tam da bu! Genç kadın, yaşlı erkekleri kandırıp bir güzel soymuş!
Yalova'da, adres soran 70 yaşındaki O.Ö.'nün cebindeki, içinde 4 bin TL, 200 dolar para olan cüzdanı çalan 24 yaşındaki B.Ö. adlı kadın, kaçtı. O.Ö.'nün şikayeti üzerine harekete geçen polis, ‘hırsızlık’tan sabıkalı B.Ö.'yü yakalayarak gözaltına aldı.

Olay, dün akşam saatlerinde Şehit Ömer Faydalı Caddesi'nde meydana geldi. Oğlunun evini arayan O.Ö., bulmakta zorluk çekince çevresindekilere sormaya başladı. Bu sırada O.Ö.'nün yanına gelen B.Ö., yardım etmek istediğini söyledi. O.Ö.'yü cadde üzerindeki bir apartman girişine sokan B.Ö., “Sen çok iyi birisine benziyorsun” diyerek sohbet etmeye başladığı sırada,fark ettirmeden ceketinin cebindeki cüzdanı alarak kaçtı.

Soyulduğunun farkına varan O.Ö., durumu hemen polise bildirdi. Yalova polisine genç kadının eşkalini veren O.Ö., cüzdanında 4 bin TL, 200 dolar ve 3 ATM kartı olduğunu belirtti. Araştırma başlatan polis, daha önce de hırsızlık ve yankesicilikten sabıkası olan B.Ö.'yü yakalayarak, gözaltına aldı.

B.Ö'nün özellikle yaşlı erkeleri aynı yöntemle kandırarak soyduğu öğrenildi. B.Ö., sorgusunun ardından Adliye'ye sevk edildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder