11 Şubat 2010 Perşembe

Evli adam kasiyer kızı kaçırdı


Market müdürü 16 yaşındaki kasiyer kıza gönlünü kaptırdı. 10 gün önce Mersin'de kaybolan ikili bakın nerede yakalandı.

Mersin'de, 16 yaşındaki kızı kaçırdığı iddia edilen, evli ve çocuk sahibi olduğu öğrenilen kişi, Bursa'da tuttuğu evde yakalandı. Zanlının, evlilik cüzdanına kaçırdığı kızın fotoğrafını yapıştırdığı ortaya çıktı..

Mersin'de bir markette müdürlük yapan Murat Ş. (29), yanında çalışan 16 yaşındaki kasiyer Ö.K. ile birlikte 1 Şubatta ortadan kayboldu.

EŞİ TELEVİZYONLARA ÇIKTI

Eşi Mehtap Ş. (27), kocasını, küçük yaşta bir kızı kaçırdığı iddiasıyla polise ihbar etti. Mehtap Ş, ayrıca, çeşitli televizyon programlarına çıkarak, fotoğraflarla olayı anlattı.

Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesi Selçuk Hatun Mahallesi Alan Sokak'ta oturan bir vatandaş, televizyon programında Ö.K'nin fotoğrafını görünce polise ihbarda bulundu.

EŞİNİN YERİNE KIZIN FOTOĞRAFINI YAPIŞTIRMIŞ

Söz konusu sokaktaki bir eve operasyon düzenleyen polis ekibi, Ö.K. ile birlikte kalan Murat Ş'yi yakaladı. Murat Ş'nin evlilik cüzdanında eşinin fotoğrafını çıkarıp, Ö.K'nin fotoğrafını yapıştırdığı bildirildi.

Murat Ş. ve Ö.K'nin, 3 Şubata kadar Mersin'de kaldıkları, daha sonra Bursa'da tuttukları evde yaşamaya başladıkları öğrenildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder