29 Ocak 2010 Cuma

Yardım ederken canından oldu


Zonguldak'ta maddi hasarlı trafik kazası yapan arkadaşına yardım etmek isteyen bir kişi, kamyonetin çarpması sonucu yaşamını yitirdi.


Sabaha karşı Uğur Mumcu Kavşağı’nda, önce kaldırıma sonra refüje çarparak maddi hasarlı trafik kazası yapan, sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen otomobildeki Coşkun Bozkurt ve Semih Öner, taksicilik yapan arkadaşları Tarık Kukul’dan yardım istedi.

Kaza yerinde bekleyen Bozkurt ve Öner’in yanına taksisiyle gelen Kukul, otomobilin çekiciye yüklenmesine yardım etmesinin ardından arkadaşlarıyla kaza yapan araçtan kopan parçaları toplamaya başladı.

Bu sırada üzerlerine doğru hızla gelen kamyoneti fark eden Bozkurt, Öner ve Kukul kaçmaya çalışmalarına rağmen aracın altında kaldı. Bölgedeki ismi öğrenilemeyen bir kişi ise son anda kaçarak kurtuldu.

Kazada, Kukul yaşamını yitirdi, arkadaşları Bozkurt ve Öner yaralandı. Bacağı koptuğu bildirilen Öner, Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesindeki ilk müdahalenin ardından, önce Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine, oradan da kopan organı ile birlikte Ankara’ya sevk edildi.

Çevredeki güvenlik kameralarınca kaydedilen kazanın ardından kaçan ve kimliği belirlenemeyen kamyonet sürücüsünü arama çalışmalarının sürdüğü bildirildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder