29 Ocak 2010 Cuma

Elif'in katilini köpeği gördü


Elif Şişman, evinde bıçaklanarak ve boğazı kesilerek öldürüldü. Köpeği vahşete tanık oldu. Polisler gelince de korkudan kulübeden çıkamadı.


İZMİT’in Erenler Mahallesi’nde 28 yaşındaki Elif Şişman, evinde bıçaklanarak ve boğazı kesilerek öldürüldü.

Saat 21.30 sıralarında eve gelen sevgilisi Olcay Salcan, aynı evde birlikte yaşadığı Elif Şişman’ın kanlar içinde yerde yatan cesediyle karşılaşınca polise haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, duvarlarda da bıçak ve kan izleri bulunan odada Elif’in birçok kez bıçaklanarak ve boğazı kesilerek öldürülmüş cansız bedeniyle karşılaştı.

Apartman komşuları Elif’i gün boyu görmediklerini, ancak evde beslediği Amerikan Cocker cinsi köpeğinin sürekli havlama sesini duyduklarını söyledi. İlk belirlemelerde evin kapısında herhangi bir zorlama olmadığının anlaşılması, katile Elif’in kapıyı kendisinin açmış olabileceği ihtimalini kuvvetlendirdi. Olay sırasında sürekli havladığı anlaşılan Elif’in köpeği ise, polisler içeri girdiğinde korkudan kulübesinden dışarıya çıkmadı. Polis Elif Şişman ile aynı evde kalan ve cinayeti haber veren Olcay Salcan’ı gözaltına alarak sorgularken, Elif Şişman’ın daha önce çalıştığı bir tekstil atölyesinden ekonomik kriz nedeniyle çıkarıldığı belirlendi. Elif Şişman’ın işten atıldıktan sonra, geçen yıl kasım ayında da, müşteri gibi davranan sivil polislerle 100 TL karşılığında fuhuş için anlaşıp suçüstü yakalandığı ve mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı belirlendi.

VAHŞETİN TANIĞI

Polisler geldiğinde kulübesinden çıkmayan Amerikan Cocker cinsi köpek, vahşetin tanığı oldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder