21 Aralık 2009 Pazartesi

Dikkat! Son gün 24 Aralık


Yükseköğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu'ndan (YKYK) burs ve öğrenim kredisi alacak öğrenciler, 24 Aralık tarihine kadar belgelerini teslim edebilecekleri bildirildi.
Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, kuruma burs ve öğrenim kredisi almak için 468 bin 389 öğrencinin başvuruda bulunduğu belirtildi.

KYYK'nin açıklaması şöyle sürdü;

"468 bin 389 öğrenciden 87 binine burs, geri kalan tüm öğrencilere de öğrenim kredisi tahsisi yapılacak. Katkı kredisi almak için başvuran 303 bin 75 öğrencinin de tamamına tahsis yapıldı. Burs, öğrenim ve katkı kredisi değerlendirme sonuçlarının, kurumun ''www.kyk.gov.tr'' internet adresinden TC kimlik numaraları girilerek öğrenilebileceği, öğrencilerin taahhüt senetlerini 18-24 Aralık 2009 tarihleri arasında herhangi bir noterde vergi, resim ve harç için para ödemeksizin tanzim ve tasdik ettirdikten sonra 24 Aralık 2009 tarihi mesai bitimine kadar kurumun bölge veya yurt müdürlüklerine teslim edilecek. Bölge veya yurt müdürlüğü bulunmayan yerlerdeki öğrencilerin de ''Cemal Gürsel Caddesi No: 61 06590 Cebeci/Ankara'' adresindeki Kredi Dairesi Başkanlığına posta ile belgelerini gönderebileceği ya da elden teslim edebilecekler. Senetlerini belirtilen tarihlerde kuruma teslim eden öğrenciler, burs veya öğrenim kredilerini 11 Ocak 2010 tarihinden itibaren Ziraat Bankasının ilgili şubelerinden alabilecekler."

İHA

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder