5 Aralık 2009 Cumartesi

Kayıp kız fuhuş baskınından çıktı


Antalya'da polisin düzenlediği fuhuş baskınından ailesi tarafından aranan kayıp kız çıktı.

Antalya'da polisin, bir eve düzenlediği baskında, fuhuş yaptığı iddia edilen 2 kadın ile fuhuşa aracılık yaptığı öne sürülen 1 kişi ve müşteri olarak evde bulunduğu iddia edilen 4 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan kadınlardan 18 yaşındaki S.Z.H.'nin, Mersin'de ailesi tarafından kayıp olarak arandığı belirtildi.

Olay, dün akşam saatlerinde Kışla Mahallesi'nde meydana geldi. Bir evde fuhuş yapıldığı ihbarını alan Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri verilen adrese gitti. Bir süre evi dışarıdan gözetleyen polis, eve birkaç kişinin girdiğini gördü. Bunun üzerine savcılıktan alınan izinle eve baskın düzenleyen ekipler, 28 yaşındaki D.K. ve 18 yaşındaki S.Z.H. ile fuhuşa aracılık yaptığı iddia edilen 35 yaşındaki Süleyman G.'yi ve kadınlarla ilişkiye girmek için bekleyen 4 kişiyi gözaltına aldı.

Emniyete götürülen D.K. ve S.Z.H. ile 4 kişi ifadelerinin ardından serbest bırakılırken, suçlamaları kabul eden Süleyman G. ise sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

Yetkililer, S.Z.H.'den bir süredir haber alamayan Mersin'de yaşayan ailesinin bulunması için polise başvurduğunu belirtti. Emniyetin misafirhanesinde kalan S.Z.H.'nin, ailesine teslim edileceği bildirildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder